Wij bieden een podium voor jonge en talentvolle mensen.

Local2Local Talents

Op het gebied van arbeid verbinden we jonge, talentvolle mensen aan ambitieuze organisaties die zich ook willen inzetten voor een betere maatschappij. Door middel van projecten, (ad-hoc) werkopdrachten en stages plaatsen wij jonge professionals bij opdrachtgevers. Zo stimuleren wij (lokale) organisaties door arbeid met jonge talenten te verbinden om bij te dragen aan een betere toekomst.

Why

Wij geloven we dat door samenwerking en een andere kijk op systemen er modellen ontstaan die antwoord kunnen geven op knelpunten en uitdagingen op maatschappelijke, economische en ecologische vlakken.

How

Wij verbinden jonge, talentvolle mensen op basis van verdienmodellen en best practices. Wij opereren vanuit data, IT en nieuwe netwerksamenwerkingen, waarbij transparantie over de lijn van de SDG's leidend is.

What

Door middel van kennis & arbeid leveren wij een bijdrage aan nieuwe, duurzame producten en diensten die betaalbaar, makkelijk en schaalbaar zijn. Amped Talents wordt grotendeels door jonge professionals beheerd.

Actuele projecten

Ben je geïnteresseerd, talentvol en ambitieus?

Stuur Marc een e-mail voor meer informatie.

SUPPORTED BY