Website & CMS

Website & CMS

Je wilt elk moment zo efficiënt mogelijk kunnen communiceren. Met een website die precies bij jouw bedrijf past, jouw identiteit en digital brand weerspiegelt, en nog jaren mee kan gaan in de ontwikkeling van het bedrijf. Wist je bijvoorbeeld dat een websitebezoeker binnen vijftig milliseconden op basis van de visuele indruk besluit om wel of niet verder te surfen op jouw pagina's? Het ontwerp is ook daarom erg belangrijk en mag niet onderschat worden.

Amped realiseert websites inclusief ons gebruikersvriendelijke contentmanagement. Met Stijn beheer je de inhoud en indeling met gemak. Stijn is gebouwd om te groeien en doet wat het moet doen, zonder je te vermoeien met onnodige fratsen. 

Responsive

Prachtig en functionele communicatie die standaard zichtbaar is op een desktop, laptop, tablet en mobiel, zonder in te leveren op leesbaarheid van content of de bruikbaarheid van het ontwerp. Onze ontwerpen onderscheiden zich op functionaliteit en gebruiksgemak. Dit vertalen we in doordachte templates voor een optimaal eindproduct en de beste ervaring voor jouw bezoekers en klanten.

Beheer

Geloof ons, het beheer van jouw menu, de pagina's, formulieren, producten, beeld en nieuws is nog nooit zo eenvoudig en gemakkelijk geweest. Met een paar drukken op de knop plaats jij de producten die je wilt verkopen. Sterker nog... na één dag heb je het beheer over alles wat jij wil plaatsen al onder de knie en wil je nooit meer iets anders.

Google

We hebben contentbeheer op orde, maar dit is ook geoptimaliseerd voor Google. Je beheert zelf hoe je op Google gevonden wilt worden en onze slimme templates zorgen ervoor dat deze optimaal worden gecommuniceerd met Google. Op zoek naar Google Marketing, SEO-advies of wil je AdWords-campagnes draaien? We helpen je graag verder!

© 2013-2017 / AMPED Concepts B.V. / Algemene Voorwaarden / KvK 57282277