Matchmaking

Matchmaking

Heb je een idee waarbij het matchen van welke vorm van vraag en aanbod dan ook een grote rol speelt? Dan hebben wij de perfecte matchmaking-applicatie voor jou! Gebruikers kunnen zelf aan de slag en jij hebt altijd inzicht wat er speelt in jouw nieuwe matchmaking platform. Een prachtige oplossing die standaard zichtbaar is op een desktop, laptop, tablet en mobiel, zonder in te leveren op leesbaarheid van content of de bruikbaarheid van het ontwerp. 

Makkelijk beheer

Ook binnen het matchmakingplatform is het beheer van het menu en functionaliteiten, de pagina's, formulieren, producten, beeld, nieuws en metadata zeer eenvoudig en gemakkelijk. Met een paar drukken op de knop plaats en organiseer je wat je wilt. Sterker nog... na één dag heb je het beheer al onder de knie en wil je nooit meer iets anders.

Veilig betalen

Het beheer van het betalingsverkeer voor het matchmakingplatform is belangrijk. Ons platform houdt hier rekening mee en betalingsvormen zoals iDeal, creditcard, overboeking, SEPA-incasso of PayPal zijn voor ons geen enkel probleem. Veilig, vertrouwd en volgens de laatste beveiligingseisen. 

Google

We hebben contentbeheer op orde, maar dit is ook geoptimaliseerd voor Google. Je beheert zelf hoe je op Google gevonden wilt worden en onze slimme templates zorgen ervoor dat deze optimaal worden gecommuniceerd met Google. Op zoek naar Google Marketing, SEO-advies of wil je AdWords-campagnes draaien? We helpen je graag verder!

© 2013-2017 / AMPED Concepts B.V. / Algemene Voorwaarden / KvK 57282277