Food-software

Food-software

Amped ontwikkelde software voor een geheel eigen voedselketen: van productie, logistiek en distributie tot online verkoop, klant- en hub-beheer en marketing. De kracht van deze software ligt in het integrale beheer van de gehele keten, het op elk moment zicht en grip hebben op het proces, geverifieerd en gevalideerd. Deze software is beschikbaar voor en inzetbaar in elke, op de voedselmarkt gerichte onderneming.

Betalingsvormen zoals iDeal, creditcard, overboeking, SEPA-incasso of PayPal zijn voor ons geen enkel probleem. Veilig, vertrouwd en volgens de laatste beveiligingseisen. Een prachtige Google geoptimaliseerde oplossing die standaard zichtbaar zijn op een desktop, laptop, tablet en mobiel, zonder in te leveren op leesbaarheid van content of de bruikbaarheid van het ontwerp. 

Verkoop

De online winkelervaring voor klanten moet foutloos zijn, getoetst aan gemak en gewoonte. Jouw verkoopsucces hangt af van optimale ontsluiting en presentatie van jouw producten en diensten en dat je de juist tools hebt om hechte klantrelaties op te bouwen. Amped's food-software is voortgekomen uit de praktijk en jij profiteert van de geleerde lessen en de doorontwikkeling.

Logistiek

Ook in een korte keten betekent dat er minder logistieke bewegingen zijn, maar het beheer net zo belangrijk is. Tussen producenten, distributie en klanten. Amped's food-software is hier volledig op ingericht. 

Distributie

Amped's food-software heeft standaardfunctionatiteiten voor beheer en controle over leveringstijden, en -locaties, gekoppelde product- en klantinformatie en validatie van levering en uitgifte. Alles in de hand, op elk moment.

© 2013-2017 / AMPED Concepts B.V. / Algemene Voorwaarden / KvK 57282277