Oplossingen / Food-software

Wij hebben software ontwikkeld voor het beheer van een eigen voedselketen: van productie, logistiek en distributie tot online verkoop, klant- en hub-beheer en marketing.

Ik heb interesse!

Een krachtige oplossing

De kracht van deze software ligt in het integrale beheer van de gehele keten, het op elk moment zicht en grip hebben op het proces, geverifieerd en gevalideerd. Deze software is beschikbaar voor en inzetbaar in elke, op de voedselmarkt gerichte onderneming.

Wat wij leveren

Uit de praktijk

Onze food-software oplossingen zijn voortgekomen uit de praktijk en jij profiteert van de geleerde lessen en de doorontwikkeling.

Logistiek

Logistieke bewegingen tussen producenten, distributie en klanten hebben we geregeld met digitaal af te vinken pakbonnen. 

Distributie

Beheer zelf jouw leveringstijden, locaties, gekoppelde product- en klantinformatie en validatie van levering en uitgifte. 

Veilig betalen

Betalingsvormen zoals iDeal, creditcard, overboeking, SEPA-incasso of PayPal zijn voor ons geen enkel probleem.

Boekhouding

We hebben een stabiele koppeling met Reeleeze voor administratie gebouwd. Uiteraard is er meer mogelijkheden. 

Maatwerk

We leveren in elk project maatwerk oplossingen die er toe doen voor jou en jou verder helpen. 

Kunnen wij jou helpen met duurzame food-software oplossingen?

Bel met Jan-Eric Kwak 06-42481424 of stuur een e-mail naar [email protected].

Het moment van:

Local2Local

Met de start van ons Local2Local avontuur hebben we hoge eisen gesteld aan onze brand en waren wij op zoek naar een online oplossing. Geen enkele tool voldeed aan onze eisen. Amped bedacht een concreet op maat geschreven applicatie die onze verwachtingen overtrof. Wij zijn nu in staat om online campagnes te starten, logisitiek digitaal in te regelen en ons assortiment te bepalen. Onze verkopen zijn direct gekoppeld met onze boekhouding. We hebben een top product gekregen die efficient en besparend voor ons werkt!

Meer over dit project
Bezoek de website

Waar kunnen wij jou deze zondag mee inspireren?