E-learning

E-learning

Krachtige e-learning software, inclusief allesomvattend beheer, en integraal inzetbaar voor mobiel gebruik. Onze e-learning oplossing is het voorbeeld geworden van hoe je innovatieve oplossingen snel, foutloos en met succes kunt implementeren. De reacties zijn overweldigend. Studeer onderweg, in de trein of gewoon thuis op de bank.

Regisseurs

Een cursus aanmaken en indelen vergt inzicht en flexibiliteit. Met onze e-learningapplicatie plaats en organiseer je als contentregisseur met een paar drukken op de knop wat je nodig hebt. Je hebt volledige controle en je nodigt in een handomdraai gebruikers uit om te starten met jouw cursus. Jij en de cursisten willen na dag één waarschijnlijk nooit meer iets anders.

Slim en eenvoudig

Binnen het e-learningplatform is het beheer van nieuws, curussen, verkoop barometers, drag & drop indelingen, video, beeld, tekst, vraag en antwoord testen, upload testen, likerschaal testen, schuifopdrachten, multiple choice testen, certificaatopdrachten, instellingen en gebruikersbeheer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. 

Responsive

Prachtige en functionele communicatie die standaard zichtbaar is op een desktop, laptop, tablet en mobiele telefoon, zonder in te leveren op de leesbaarheid van de content of de bruikbaarheid van het ontwerp. Onze ontwerpen onderscheiden zich op functionaliteit en gebruiksgemak. Dit vertalen we in doordachte templates voor een optimaal eindproduct en de beste ervaring voor jouw bezoekers en klanten.

© 2013-2017 / AMPED Concepts B.V. / Algemene Voorwaarden / KvK 57282277