Crowdfunding

Crowdfunding

De tijd van moeilijke, complexe contracten en eenzijdige afhankelijkheid is bijna voorbij. Gemeenschappelijke doelen, samenwerking en elkaar helpen om succesvol te zijn, daar gaat het om! Stijn biedt een volledig, alles-in-een crowdfundingplatform. Een crowdfundingplatform die standaard zichtbaar is op een desktop, laptop, tablet en mobiel, zonder in te leveren op leesbaarheid van content of de bruikbaarheid van het ontwerp. Samen sta je sterker! 

Makkelijk beheer

Ook binnen het crowdfundingplatform is het beheer van het menu en functionaliteiten, de pagina's, formulieren, producten, beeld, nieuws en metadata zeer eenvoudig en gemakkelijk. Met een paar drukken op de knop plaats en organiseer je wat je wilt. Sterker nog... na één dag heb je het beheer al onder de knie en wil je nooit meer iets anders.

Veilig betalen

Het betalingsverkeer voor het crowdfundingplatform kan bestaan uit zowel donaties als specifieke (abonnements)fees, waarbij het financiële beheer belangrijk is, conform regelgeving. Ons platform houdt hier rekening mee en betalingsvormen zoals iDeal, creditcard, overboeking, SEPA-incasso of PayPal zijn voor ons geen enkel probleem. Veilig, vertrouwd en volgens de laatste beveiligingseisen. 

Google

We hebben contentbeheer op orde, maar dit is ook geoptimaliseerd voor Google. Je beheert zelf hoe je op Google gevonden wilt worden en onze slimme templates zorgen ervoor dat deze optimaal worden gecommuniceerd met Google. Op zoek naar Google Marketing, SEO-advies of wil je AdWords-campagnes draaien? We helpen je graag verder!

© 2013-2017 / AMPED Concepts B.V. / Algemene Voorwaarden / KvK 57282277