Je maakt wellicht al dagelijks gebruik van onze websoftware. Je plaatst nieuwe blogposts op jouw website, je checkt de bestellingen van de webshop, je bent druk bezig bent met het crowdfunden van dat briljante idee, je zoekt matches op jouw business, je spijkert je kennis bij via e-learning of je activeert uitgiftepunten voor jouw voedselproject: waar je ook mee bezig bent of wat je ook wilt bereiken, wij bedenken, ontwerpen en bouwen het.

Python

Wij hebben ons eigen Python-framework voor slimme, bedrijfskritische en commerciële toepassingen ontwikkeld, genaamd 'Stijn'. Stijn stelt ons in staat om hoogwaardige webapplicaties te bouwen en deze in een hoog tempo te verrijken met jouw wensen. Dit biedt ons ruimte om ons volledig op de inhoud te richten en daar pluk jij de vruchten van. Al onze webapplicaties zijn makkelijk in gebruik, stabiel en veilig.

Blend Design

Amped maakt langdurige processen en complexe plannen overbodig met een eigen beproefde methodiek: Blend Design. Blend Design is een iteratief proces dat een direct zichtbaar en werkend responsive prototype levert. Dit stimuleert betrokkenheid, biedt veel meer inzicht door de nuttige user experience en garandeert een optimale oplevering van het eindresultaat. Optimaal voor jou en jouw klanten.

Onderhoud

Door de combinatie van Stijn en onze Blend Design-methodiek komen we razendsnel tot prachtige en slimme webapplicaties. We leveren onze webapplicaties altijd op met onderhoudscontracten voor één vast bedrag. Daarvoor regelen we onderhoud, applicatie-hosting, support, up-time en verrijken wij Stijn regelmatig met updates die er toe doen. Jouw voordelen zijn evident en er zijn achteraf géén verrassingen.

Website & CMS

Je wilt elk moment zo efficiënt mogelijk kunnen communiceren. Met een website ...

Meer

E-commerce

Met ons e-commerce platform kunnen gebruikers eenvoudig een online winkel starten, zonder ...

Meer

Crowdfunding

De tijd van moeilijke, complexe contracten en eenzijdige afhankelijkheid is bijna voorbij ...

Meer

Matchmaking

Heb je een idee waarbij het matchen van welke vorm van vraag en ...

Meer

Food-software

Amped ontwikkelde software voor een geheel eigen voedselketen: van productie, logistiek en ...

Meer

E-learning

Krachtige e-learning software, inclusief allesomvattend beheer, en integraal inzetbaar voor mobiel gebruik ...

Meer

100% maatwerk

Ben je op zoek naar software die werkt ...

Meer

Creative agencies

Prachtige communicatie verdient prachtige software. Het is als ...

Meer

Participeren

En ineens gebeurt het... je hebt een geweldig ...

Meer

© 2013-2017 / AMPED Concepts B.V. / Algemene Voorwaarden / KvK 57282277