Vanuit ondernemerschap, kennis en creativiteit ontwerpen en bouwen wij webapplicaties in Python. Ons startpunt is altijd jouw verhaal en duurzame veranderambitie.

Design thinking

Wij ontwerpen webapplicaties direct in clickable responsive prototypes. Dit stimuleert betrokkenheid, biedt veel meer inzicht door de nuttige user experience en garandeert een optimale oplevering van het eindresultaat.

Python webapplicaties

Wij bouwen onze webapplicaties voornamelijk in de open source objectgeoriënteerde programmeertaal Python. Deze programmeertaal vormt een belangrijke schakel om tot duurzame veranderingen te komen.

Toepassingen

Wij hebben verschillende oplossingen voor slimme, bedrijfskritische en commerciële toepassingen ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige oplossingen te bouwen en deze in een hoog tempo met maatwerk te verrijken.

Onze oplossingenKunnen wij jou helpen met een duurzame python oplossing?

Bel dan met Jan-Eric Kwak 06-42481424 of stuur een e-mail naar [email protected].

Onze expertises

Wij hebben een sterke voorkeur naar Python, Django, open source software, Agile werken en flexibele methodologieën. Onze overige skills zijn Linux, Nginx, NativeScript, PHP, MySQL, PostgreSQL, Docker, Vagrant, Elasticsearch, Ansible, New Relic, Unity3D en jQuery.


Ons startpunt

Ons startpunt is altijd jouw verhaal. Vanuit daar brengen we onze gezamenlijke reis in kaart, om zo de meest relevante oplossing te bouwen. Wij helpen innoveren en te groeien door jouw passie en onze kennis te combineren en gaan voor digitale oplossingen die een positieve impact creëren. We zijn geen leverancier, maar een partner!

Sterk eindresultaat

De weg naar een sterk eindresultaat begint bij het begrijpen van jouw duurzame veranderambitie. Samen bepalen we doelen, ontwerpen we jouw ideeën en bouwen we een passende webapplicatie die doet wat het moet doen. Zo vormen wij een solide fundament zodat jij verder en vertrouwd jouw reis verder kan gaan vervolgen.

Waar kunnen wij jou deze zondag mee inspireren?