Projecten / Van Groene Waarde

Why

Vangroenewaarde wilt een hoge natuurambitie in cultuurlandschappen mogelijk maken tegen een betaalbare prijs, ook op de lange termijn. Ambitieus? Zeker, maar het is mogelijk. Om dat te kunnen bereiken is het nodig om voedselproductie meer in evenwicht te brengen met biodiversiteit en de tegenstelling tussen natuur en landbouw te verkleinen. Daarbij zijn boeren en terreinbeheerders die elkaars taal spreken en natuurondernemers die in en met de natuur werken van onschatbare groene waarde.

How

Het cursusprogramma Natuurbeheer en ondernemerschap is gestart. Op dit moment lopen er programma's in Den Bosch, Dronten en in De Wieden. Op 8 september start een nieuwe cursus bij Aeres Hogeschool Dronten. Daarnaast zijn we bezig om op verschillende plaatsen door het land groepen te starten en zullen komende maanden ook nieuwe data voor HAS Hogeschool Den Bosch bekend worden.  

What

Wij bedachten de naam, realiseerde de brand en de corporate website. Voor de gehele cursus inschrijvingen realiseerde we een op maat geschreven registratie en beheer applicatie van modules voor dit grote project. Uiteraard is alles met ons CMS makkelijk te beheren. 


Kunnen wij jou helpen met de realisatie van jouw project?

Bel dan met Jan-Eric Kwak 06-42481424 of stuur een e-mail naar [email protected].

Waar kunnen wij jou deze woensdag mee inspireren?