Projecten / PulsApp

Why

PulsApp realiseert circulaire ambities op bedrijventerreinen door onderzoek voor de waardering en het hergebruik van reststromen op onder andere bedrijventerreinen. Zo geven we een impuls aan nieuwe verdienmodellen voor ondernemers, gebaseerd op duurzame circulariteit.

How

Ons PulsApp-platform ondersteunt industrieel metabolisme voor industrieparken die circulaire economie ontwikkelen. PulsApp verricht onderzoek voor de waardering en het hergebruik van reststromen op bedrijventerreinen en geeft een impuls aan nieuwe verdienmodellen voor ondernemers op basis van duurzame circulariteit.

What

Update jouw organische, anorganische, energie- en waterverbruik. We combineren alle andere PulsApp-onauts-gegevens voor jouw regio, zodat we je inzichtelijke informatie over jouw invoer- en reststromen kunnen bieden. Met echte gegevens kan je visueel zien hoe jouw gegevens kunnen worden gebruikt om nieuwe reststromen te realiseren en nieuwe verbindingen te maken met andere PulsApp-onauts in jouw regio voor een nieuwe circulaire beweging.

Kunnen wij jou helpen met de realisatie van jouw project?

Stuur Jan-Eric Kwak een e-mail of bel 06-42481424 voor meer informatie.

SUPPORTED BY