Projecten / Local2Local

Waarom

Local2Local herstelt de relatie tussen de producenten, afnemers en consumenten met een eigen, transparante voedselketen. Hiermee dragen wij bij aan het herstel van ons eco-systeem, stimuleer je de lokale economie en draag je bij aan het behoud van ambachten. Je bestelt rechtstreeks van de producent en daarmee krijg je een verser en smakelijker product.

Hoe

Local2Local onderscheidt zich van het huidige aanbod met een afgestemd, betaalbaar assortiment van verse en lokaal geproduceerde (duurzame en biologische) producten die volledig aan- sluiten bij de levensstijl van de consument.

  • Local2Local verkoopt voedsel direct aan bedrijven en consumenten;
  • Verkoop van recreatieve arrangementen in de regio;
  • Verkoop van het Local2Local-model aan andere regio’s;
  • Alternatieve investerings- en financieringsvormen

Wat

Producten die het hele jaar beschikbaar zijn, voorzien van een sociaal gedragen marketingstrategie. Local2Local is de aangewezen partij voor afnemers, omdat het zich onderscheidt door sociaal ondernemerschap, de bundeling van best practices, het verbinden van netwerken en een robuust producentennetwerk. 

Amped ontwikkelde het concept, de brand identity, het businessplan, realiseerde en verzorgt de Local2Local website / webshop, en is verantwoordelijk voor de marketing en verkoop.

Kunnen wij jou helpen met de realisatie van jouw project?

Stuur Jan-Eric Kwak een e-mail of bel 06-42481424 voor meer informatie.

SUPPORTED BY