Projecten / IdealenKompas

Why

Het IdealenKompas was op zoek naar vooruitgang en een nieuwe digitale partner en helpt jouw goede ideeën te realiseren. Wij vonden elkaar over de lijn van duurzaamheid en startte dit project met een maatschappelijke impact op. 

How

IdealenKompas is hét eerste Nederlandse platform voor vraag en aanbod van maatschappelijke initiatief en sociale ondernemerschap. Vind wat je nodig hebt in de samenleving. Het IdealenKompas helpt goede ideeën te realiseren. Het IdealenKompas matcht mensen met hulpvragen aan aanbieders van diensten en middelen: financiering, advies, extra handen, locaties, materiaal en meer.

What

Wij bouwde het compleet nieuw, en (tijd)besparend, matchingplatform waarin beheerders makkelijk content kunnen beheren en support kunnen leveren aan de gebruikers van IdealenKompas. We realiseerde ook een white-lable mogelijkheid voor relaties die op gebied aan de slag willen gaan in een eigen omgeving. De IdealenKompas gebruikers beheren gemakkelijk het plaatsen van aanbod en op de persoonlijke pagina en ontvangen automatisch match verzoeken. We werken momenteel aan de nieuwe Look & Feel. 


Kunnen wij jou helpen met de realisatie van jouw project?

Bel dan met Jan-Eric Kwak 06-42481424 of stuur een e-mail naar [email protected].

Waar kunnen wij jou deze woensdag mee inspireren?