Wij zijn er voor start-ups, ondernemers, organisaties en bedrijven die hét verschil willen maken en zich richten op groei met een nieuw perspectief.

Why

Wij geloven dat door samenwerking en een andere kijk op systemen er modellen ontstaan die antwoord kunnen geven op knelpunten en uitdagingen op maatschappelijke, economische en ecologische vlakken.

How

Amped verbindt verdienmodellen op basis van (bewezen) best practices. Wij opereren vanuit data, IT en netwerksamenwerking, waarbij transparantie leidend is.

What

Wij ontwikkelen duurzame producten en diensten die betaalbaar, toegankelijk en schaalbaar zijn.

Over Amped

Vanuit ervaring, kennis en bezieling realiseren wij webapplicaties waar we anderen blij mee maken en zelf blij van worden. Wij zijn gek op uitdagingen, vraagstukken over duurzaamheid en op ideeën die in eerste instantie onmogelijk lijken. Daar hebben we veel energie voor over en krijgen we veel energie van! Onze naam Amped, urban slang voor excited en fired up, verwoordt daarom exact waar wij voor staan. Wij werken voor diverse opdrachtgevers en zijn de trotse eigenaar van een aantal food gerelateerde start-ups. Wij werken graag aan gezamenlijke doelen dus neem gerust contact op met Jan-Eric of Mark voor een vrijblijvende kennismaking. 

Inspirerende werk- en ontmoetingsplek

We zijn gevestigd op Fort bij ’t Hemeltje, een inspirerende werk- en ontmoetingsplek voor duurzaamheid en kennisintensieve bedrijven. Met focus op innovatie, nieuwe verdienmodellen, webapplicaties en design werken wij in samengestelde teams. Onze teams bestaan uit de juiste mix van specialisten: business developers, software-engineers, front-end developers, ontwerpers en stagiaires. Wij werken dagelijks met veel energie en plezier samen om samen tot de beste oplossingen te komen.

 

Kunnen wij jou vandaag helpen door hét verschil te maken?

Neem dan gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Waar kunnen wij jou deze woensdag mee inspireren?