Wij zijn er voor ondernemers die hét verschil willen maken.

Why

Door samen kritisch naar bestaande systemen te kijken ontstaan er nieuwe modellen die antwoord geven op knelpunten en uitdagingen in economie, maatschappij en ecologie.

How

Amped opereert transparant vanuit kennis, complementaire netwerken, data en IT. Wij verbinden bewezen verdienmodellen op basis van best practices om tot resultaat te komen.

What

Amped ontwikkelt nieuwe frisse ideeën, uitvoerbare strategieën en slimme techniek voor duurzame producten en diensten die toegankelijk en schaalbaar zijn.

Ervaring, kennis en doen!

Wij bestaan uit een mix van ervaren consultants die frisse ideeën, uitvoerbare strategieën en slimme techniek samenbrengen met focus op duurzaamheid. Wij gebruiken onze kennis voor betekenisvolle IT en Food projecten en zijn de grondleggers van diverse bedrijven, initiatieven en bewegingen. Wij zijn gek op uitdagingen, duurzaamheidsvraagstukken en op ideeën die in eerste instantie onmogelijk lijken. Daar hebben we veel energie voor over en krijgen we veel energie van! Onze naam Amped, urban slang voor excited en fired up, verwoordt daarom exact waar wij voor staan.

Management


Team

Taco Schreij

Wietse Slob

Tjitske Willemsma

Agnes Corbeij

Eva van der Jagt

Clarence Breeveld

Maria Fri

Matthias Pronk

Cristina Arribas

Danika Moore

Oliwer Dukiewicz

Milo

Inspirerende werk- en ontmoetingsplek

We zijn gevestigd op Fort bij ’t Hemeltje, een inspirerende werk- en ontmoetingsplek die volledig rechtdoet aan circulaire principes en kennisintensieve bedrijven. Wij werken dagelijks in een groene oase in stedelijk gebied, iets om trots op te zijn. Het complex telt zeven monumentale gebouwen op een vlindervormig eiland van ongeveer acht hectare groot. Het is tussen 1877 en 1881 gebouwd en maakt deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

 

Een podium voor talentvolle jonge mensen

Wij geloven in talentvolle jonge mensen omdat zij een zinvolle bijdrage leveren. Daarom bieden wij het hele jaar door stageplekken voor HBO'ers en Universiteitsstudenten. Onze studenten krijgen bij ons een podium en de mogelijkheid om actief mee te werken (en te denken!) aan vraagstukken over de toekomst, onderzoeken en de zoektocht naar nieuwe duurzame business modellen. We zeggen bewust onze studenten omdat zij tijdens deze periode onderdeel zijn van onze bedrijven.

Kunnen wij jou vandaag helpen door hét verschil te maken?

Neem dan gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

SUPPORTED BY