Python / Food-software

Wij hebben een food-software platform ontwikkeld (FDS) voor het beheer van een eigen voedselketen: van productie, logistiek en distributie tot online verkoop, klantbeheer, hub-beheer en marketing.

Ik heb interesse!

Een krachtige oplossing

De kracht van FDS ligt in het integrale beheer van de gehele keten, het op elk moment zicht en grip hebben op het proces, geverifieerd en gevalideerd. Deze software is beschikbaar voor en inzetbaar in elke, op de voedselmarkt gerichte onderneming.

Wat wij leveren

Onze Food-software oplossing heeft de benodigde technische basisfuncties om direct te kunnen starten met jouw project. Dit stelt ons in staat om jouw gewenste maatwerkoplossingen nog kostenefficiënter te realiseren. Een vliegende start, want wij hebben de basis al gelegd.

Uit de praktijk

Onze oplossing is voortgekomen uit de praktijk en vraag. Jij profiteert van de geleerde lessen en de doorontwikkeling van fds.


Logistiek

Logistieke bewegingen tussen producenten, distributie en klanten hebben we geregeld met digitaal af te vinken pakbonnen. 


Distributie

Beheer zelf jouw leveringstijden, locaties, gekoppelde product- en klantinformatie en validatie van levering en uitgifte. 


Veilig betalen

Betalingsvormen zoals iDeal, creditcard, overboeking, SEPA-incasso of PayPal zijn voor ons geen enkel probleem.


Boekhouding

We hebben een stabiele koppeling met Reeleeze voor administratie gebouwd. Uiteraard is er meer mogelijkheden. 


Maatwerk

We leveren in elk project maatwerk oplossingen die er toe doen voor jou en jou verder helpen. 


Het moment van:

Local2Local

Met de start van ons Local2Local avontuur hebben we hoge eisen gesteld aan onze brand en waren wij op zoek naar een online oplossing. Geen enkele tool voldeed aan onze eisen. Amped IT bedacht een concreet op maat geschreven platform die onze verwachtingen overtrof. Wij zijn nu in staat om online campagnes te starten, logisitiek digitaal in te regelen en ons assortiment te bepalen. Onze verkopen zijn direct gekoppeld met onze boekhouding. We hebben een top product gekregen die efficient en besparend voor ons werkt!

Meer over dit project
Bezoek de website

Ben jij op zoek naar een food-software oplossing?

Stuur Jan-Eric Kwak een e-mail of bel 06-42481424 voor meer informatie.

SUPPORTED BY