Python / Circulair

Ons circulaire platform richt zich op onderzoek en projectmanagement rondom het waarderen en hergebruik van beschikbare reststromen binnen bedrijventerreinen.

Ik heb interesse!

Waar liggen jouw bedrijfskansen?

Er liggen veel kansen verscholen in de manier waarop je onderneemt. Een aantal van jouw bedrijfs-processen die nu nog geld kosten kunnen straks geld waard zijn. De aanpak van dit nieuwe platform zorgt voor zowel financiële resultaten zoals besparingen en nieuwe verdienmodellen maar leidt ook tot meer samenwerking, verbinding en milieuwinst binnen bedrijven terreinen op basis van circulariteit en duurzaamheid.

Wat wij leveren

Onze Circulair oplossing heeft de benodigde technische basisfuncties om direct te kunnen starten met jouw project. Dit stelt ons in staat om jouw gewenste maatwerkoplossingen nog kostenefficiënter te realiseren. Een vliegende start, want wij hebben de basis al gelegd.

Insights

Direct inzichten in beschikbare reststromen binnen bedrijventerreinen en mogelijke besparingen.


Eenvoudig beheer

Met een paar drukken op de knop wissel jij reststromen op jouw bedrijfsinformatie uit.


Responsive

Ga direct aan de slag op je desktop, laptop, tablet of mobiel.


Kwaliteit en continuïteit

We werken continue met een multidisciplinair team in korte Agile sprints aan kwaliteit.


Uit de praktijk

Onze oplossingen zijn voortgekomen uit onderzoeken en de praktijk waarvan jij profiteert.


Slim en eenvoudig

Beheer je bedrijfsinformatie en hergebruik van jouw beschikbare reststromen.


Het moment van:

PulsApp

We zijn een gezamenlijke reis begonnen met Superuse Studios en de Guangdong Association of Circular Economy in China om de applicatie PulsApp te ontwikkelen. PulsApp heeft als doel de industriële stromen te bewaken en de uitwisseling van hulpbronnen en overtollige stromen voor het industrieterrein Zhaoqing Hi-tech te ondersteunen. PulsApp zal door Amped in Nederland worden ontwikkeld. Pulsapp is van toepassing op elke industriële zone die serieus werkt aan het creëren van meerwaarde met de huidige middelenstromen. De trotse ondertekening en uitwisseling van contracten vond plaats tijdens de Nederlandse handelsmissie naar Guangzhou op 11 april in aanwezigheid van premier Rutte en minister van Van Veldhoven en de secretaris-generaal van de provincie Guangdong. We zijn trots!

Ben jij op zoek naar een circulair oplossing?

Stuur Jan-Eric Kwak een e-mail of bel 06-42481424 voor meer informatie.

SUPPORTED BY