Slimme en solide applicaties voor jouw ambitie(s).

Start

Wij hebben verschillende applicaties voor slimme, bedrijfskritische en commerciële toepassingen ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om in een hoog tempo maatwerk kostenefficiënt te ontwerpen en te realiseren.

Design

Wij ontwerpen prachtige oplossingen direct in clickable responsive prototypes. Dit stimuleert betrokkenheid, biedt veel meer inzicht door de nuttige user experience en garandeert een optimale oplevering van het eindresultaat.

Bouw

We bouwen onze oplossingen (voornamelijk) in de open source objectgeoriënteerde programmeertaal Python. Deze programmeertaal vormt een belangrijke schakel voor het realiseren van duurzame veranderingen.

Welke applicatie past bij de start van jouw uitdaging?

Wij hebben onze ervaringen gebundeld in diverse applicaties die zijn voorzien van de benodigde basisbehoeften. Samen bekijken we welke applicatie het beste bij de start van jouw duurzame ontwikkelvraag past die wij samen verrijken met maatwerkoplossingen. Je bent ook van harte welkom wanneer je op zoek bent naar een op maat geschreven oplossing.
 

Kennis

Wij hebben een sterke voorkeur naar Python, Django, open source software en flexibele methodologieën zoals Scrum en Agile. Onze overige programmeer skills zijn Linux, Nginx, NativeScript, PHP, MySQL, PostgreSQL, Docker, Vagrant, Elasticsearch, Ansible, New Relic, Unity3D en jQuery.


Jouw verhaal

Ons startpunt is altijd jouw verhaal. Vanuit daar brengen we onze gezamenlijke reis in kaart, om zo de meest relevante oplossing te bouwen. Wij helpen innoveren en te groeien door jouw passie en onze kennis te combineren en gaan voor digitale oplossingen die een positieve impact creëren. We werken met zelforganiserende (scrum) teams waar jij onderdeel van uit maakt. 

Sterk eindresultaat

De weg naar een sterk eindresultaat begint bij het begrijpen van jouw duurzame veranderambitie. Samen bepalen we doelen, ontwerpen we jouw ideeën en bouwen we een passend digitaal ecosysteem die doet wat het moet doen. Zo vormen wij een solide fundament zodat jij verder, en vertrouwd, jouw reis verder kan gaan vervolgen.

Ben je op zoek een applicatie die voor jou werkt?

Stuur Jan-Eric Kwak een e-mail of bel 06-42481424 voor meer informatie.

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken.

Versterken

Er zijn ook grafische uitingen nodig voor de samenhang en het versterken van jouw identiteit, merk en producten. Omdat we graag vanuit totaalconcepten werken helpen we je er graag op weg.

Herenboeren

hb


Ontwerp

Wij ontwerpen heldere communicatie die ondersteunend werkt voor jouw herkenbaarheid met als doel een sterke identiteit te creëren, brand value op te bouwen en marketingactiviteiten te ondersteunen.

SUPPORTED BY