Wij zijn duurzame ondernemers en helpen je graag verder in food. 

Practice what you preach

Wij geloven in oplossingen die leiden tot het duurzaam verkorten van ketens en zijn onderdeel van Nederlandse en Europese projecten. Door onze ervaringen weten wij wat er nodig is om nieuwe modellen te realiseren en delen wij onze kennis en expertises graag.


Europese SMARTCHAIN H2020

We zijn consortium member en Dutch innovation hub manager zijn in het Europese SMARTCHAIN H2020-project.

» Lees verder
» Naar de website

Taskforce Korte Keten

Stichting Taskforce Korten Keten bundelt kennis, inzichten, data en ervaringen van korte keteninitiatieven door met elkaar af te stemmen en te verbinden.
» Bekijk het verslag
» Naar de website

Operation Food Freedom

Operation Food Freedom werkt aan een toekomst waarin lokale voedsel- voorziening een fundament wordt van de regionale economie. 

» Naar de website

 

Prikkel je zintuigen

Wij zijn de grondleggers van een aantal korte keten bedrijven in food en betrokken bij diverse food events, proeverijen, inspirerende workshops en online toepassingen. Zo bieden we jou de mogelijkheid om te ervaren waar wij voor staan en te proeven wat wij verhandelen.


Coffee Burundi

Als je Coffee Burundi bestelt haal je niet alleen een heerlijke koffie in huis, maar draag je ook bij aan betere lokale leefomstandigheden in Burundi. 

» Bestellen
» Lees meer


Local2Local

Local2Local herstelt de relatie tussen de producenten, afnemers en consumenten met een eigen transparante voedselketen die lokale economie stimuleert. 

» Bestellen
» Lees meer


Herenboeren

Wij zijn mede verantwoordelijk voor het onstaan van Herenboeren, een kleinschalig coöperatief gemengd boerenbedrijf van deelnemende consumenten uit een regio.

» Lees meer
» Naar de website


Food-y-Fort

Realisatie tweedaagse pop-up food event in 2014, 2015 en 2016 voor de liefde van lokaal voedsel.

» Naar de website
» Lees meer


Food-y-Market

In december 2013 realiseerde wij een unieke dagelijkse boerenmarkt op Hoog Catharijne in Utrecht.

» Naar de website
» Lees meer


Het ei en de kip

Waar een klein ideetje groot in kan zijn. Traceer nu jouw gekochte eieren en maak de keten transparant.

» Naar de website


Oplossingen

In de afgelopen acht jaar realiseerden wij een diversiteit aan coöperaties, nieuwe merken, deur-tot-deur krat-systemen, food-festivals, stakeholder netwerken, communities en staan wij aan de basis van diverse succesvolle ondernemingen. We zijn gegroeid naar een belangrijke food partij in Europa rondom duurzame keteninnovatie.

Ervaring

Wij bieden hulp door onze ervaring en tools op het gebied van organisatie, logistiek, voedselveiligheid, food processing, applicaties, websites, nieuwe verdienmodellen, marketing, social media, merkontwikkeling, vormgeving en contentproducties. Door onze bewezen best practices, en ons groot zakelijk netwerk, kunnen wij samen snel groeien.

Zoek je ondersteuning in duurzame keten innovatie?

Stuur Mark Frederiks een e-mail of bel 06-11375921 voor meer informatie.

SUPPORTED BY