Wij hebben onze persoonlijke duurzame ideeën ruimte gegeven met Local2Local, Coffee Burundi en Streekmolen.

For the love of food!

Wij investeren onze tijd graag in het bouwen van duurzame oplossingen die de keten verkorten. Omdat we overlopen van goede ideeën en geloven in (h)eerlijk en gezond eten, zijn we Local2Local, Coffee Burundi en Streekmolen gestart.


Local2Local

Local2Local herstelt de relatie tussen de producenten, afnemers en consumenten met een eigen, transparante voedselketen. Hiermee dragen wij bij aan het herstel van ons eco-systeem, stimuleer je de lokale economie en draag je bij aan het behoud van ambachten.

» Meer over Local2Local
» Bestel onze producten

Coffee Burundi

Als je Coffee Burundi bestelt, als consument of als zakelijke klant, haal je niet alleen een heerlijke koffie in huis, maar draag je ook bij aan betere lokale leefomstandigheden in Burundi. Door de verkoop van onze Coffee Burundi koffie leveren wij daar een bijdrage aan.

» Meer over Coffee Burundi
» Bestel onze koffie

Streekmolen

Streekmolen is een goede verbreding van activiteiten in de korte voedselketen, waarbij de winst eerlijk wordt gedeeld over boeren, transport en verkoop: fair share voor iedereen en bijdragen aan de diversiteit in eigen land, voor een eerlijk en gezond 'van grond tot mond'.

» Meer over Streekmolen
» Bestel de Streekkrat

 

Prikkel je zintuigen

Wij organiseren diverse events, proeverijen en online toepassingen gericht op food. Ze ontstaan door kruisbestuiving en zijn er op gericht om je zintuigen te prikkelen. Op deze manier bieden we de mogelijkheid om te ervaren waarvoor onze diverse food bedrijven staan.


Food-y-Market

Wij lanceerden in december 2013 een unieke dagelijkse boerenmarkt in het Radboudkwartier op Hoog Catharijne in Utrecht.

» Lees meer
» Naar de website

Het ei en de kip

Het Ei en de Kip maakt de keten van eieren transparant door consumenten de mogelijkheid te bieden de gekochte eieren te traceren. 

» Naar de website

Food-y-Fort

We hebben dit volledige tweedaagse pop-up food event in 2014, 2015 en 2016 voor de liefde van lokaal voedsel georganiseerd.

» Lees meer
» Naar de website

Herenboeren

Een Herenboerderij is een gemengd kleinschalig agrarisch bedrijf dat bestaat uit deelnemende burgers (huishoudens).

» Lees meer
» Naar de website

Duurzame oplossingen in food

In de afgelopen acht jaar realiseerden wij met onze food activiteiten o.a. coöperaties, een diversiteit aan consultancy, nieuwe merken, deur-tot-deur krat-systemen, food-festivals, stakeholder netwerken, communities en staan wij aan de basis van verschillende succesvolle ondernemingen. We zijn met onze food activiteiten gegroeid naar één van de leidende partijen in Europa rondom duurzame keten innovatie.

Bouwen op ervaring

Bij de realisatie van een duurzame korte keten en food activiteiten kunnen wij je helpen met onze ervaring en tools op het gebied van organisatie, logistiek, voedselveiligheid, food processing, Python webapplicaties, websites, nieuwe verdienmodellen, marketingplannen, inzet van social media, merkontwikkeling, vormgeving en contentproducties. Wij bieden ondersteuning op basis van onze ontwikkelde oplossingen, bewezen best practices en ons groot zakelijk netwerk waardoor wij samen in staat zijn initiatieven snel te laten groeien.


Kan ik jou helpen met een innovatieve food oplossing?

Bel met Mark Frederiks 0611375921 of stuur een e-mail naar [email protected].

Waar kunnen wij jou deze woensdag mee inspireren?