's Ochtends, onder het genot van onze koffie waarmee je meteen een goed doel steunt, doe je online je wekelijkse boodschappen bij de lokale boeren en wordt je beloond met kaarten voor een food festival in de buurt. Lokaal voedsel dat ook van jouw eigen Herenboerderij zou kunnen komen. Je plaatst nog een nieuwe zoekopdracht voor pop-up ruimte en aanbod op ons matchmaking-platform en net als je de deur achter je dichtslaat en op weg wilt gaan, herinner je jezelf eraan een dossier te starten op ons juridische crowdfundingplatform tegen de geplande kap van die prachtige bomen in jouw straat. 

Waardecreatie

Amped onderscheidt simpelweg twee vormen van waardecreatie: economisch en maatschappelijk.

Onze initiatieven en opdrachten vallen in beide kampen, maar wij richten ons vooral op de symbiose, en op de lange termijn. Dat is de plek waar de meeste dynamiek, kansen en uitdagingen zijn. Duurzaamheid is daarbij een uitgangspunt, niet een doel.

Software

Amped Software bouwt webapplicaties voor derden en eigen projecten. Daarvoor hebben we een eigen framework gebouwd in de taal Python en het Stijn genoemd. Stijn is snel, veilig, stabiel en klaar voor critical mass data. Met Stijn realiseren wij optimaal schaalbare webapplicaties, voor zowel bestaande als nieuwe, duurzame verdienmodellen: contentmanagement, e-commerce, crowdfunding, matchmaking, e-learning en innovatieve food-software.

Business development

Amped bedenkt en werkt aan oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen. Innovatieve concepten ...

Meer

Transitie

Wij bevinden ons in een transitie naar een nieuw tijdperk waarin wij weer ...

Meer

Verdienmodellen

Delen is vermenigvuldigen; Don't fight the system, but fool the system! Duurzaamheid ...

Meer

Ketenverkorting

Met een verkorte keten krijgen voedselproducenten een eerlijk deel van de opbrengsten (fair share) en ...

Meer

Realisatie

De realisatie van onze doelen is een optelsom van veel aspecten, variërend van efficiency, (een ...

Meer

© 2013-2017 / AMPED Concepts B.V. / Algemene Voorwaarden / KvK 57282277