Wij investeren onze tijd graag in duurzame innovatie en transitie.

Duurzaamheid

Wij investeren onze tijd graag in duurzame projecten en werken samen met gepassioneerde mensen met een duidelijke missie en een duurzaam verdienmodel. Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar voor een verhaal dat klopt en mensen die er voor willen gaan.

Waardecreatie

Wij onderscheiden drie vormen van waardecreatie: economisch, ecologisch en maatschappelijk. Onze opdrachten richten zich ons op de symbiose en de lange termijn. Dat is de plek waar de meeste dynamiek, kansen en uitdagingen zijn. Duurzaamheid is daarbij een uitgangspunt, niet een doel.

Business development

Door kruisbestuiving tussen ervaring en disciplines onstaan er slimme en creatieve oplossingen die bijdragen. Wij bedenken oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen, innovatieve concepten, andere inzichten over processen en korte ketens. Samen initiëren wij samenwerkingsverbanden, pilots, projecten, campagnes en nieuwe ondernemingen. Delen is werkelijk vermenigvuldigen.

Transitie

We begeven ons in een bijzondere tijd. Grote partijen moeten veranderen, maar zitten vast aan een bepaald schaalniveau. Kleine partijen willen groeien, maar missen kapitaal en andere middelen. Deze partijen verbinden betekent een sprong in anders denken over behoeften en doelen, en mensen belonen voor duurzaam gedrag op herkenbare manieren: met gemak, betaalbaarheid (eerlijke prijzen) en transparantie. 

 

Cultuurverandering voor nieuwe verdienmodellen

Vernieuwende samenwerkingsvormen en gedeeld ondernemerschap gaat over waardecreatie voor de eindgebruiker en total costs of ownership. Samenwerking is hierbij een belangrijk ingrediënt om tot nieuwe verdienmodellen te komen waarbij productiviteit kan worden verhoogd en er meer waarde wordt toegevoegd aan het product tegen lagere kosten. Dit betekent meestal dat er een cultuurverandering moet plaatsvinden, want oude procedures en werkwijzen zijn niet meer van toepassing.

Fair share

Door het verkorten van een keten onstaat er een eerlijk deel van de opbrengsten (fair share), betalen consumenten een eerlijke prijs en bespaar je als organisatie kosten die overbodig blijken. Zo ontstaan er meer mogelijkheden om te investeren in de verbreding van je organisatie, in mensen en nieuwe activiteiten die er toe doen. Wij helpen ondernemers met het succesvol inzetten van resultaatgerichte applicaties gericht op dit resultaat. 

Realisatie

De realisatie van doelen is een optelsom van aspecten variërend van efficiency, (een andere) inzet van middelen, vereenvoudiging van processen en besparingen, tot en met de implementatie van een geheel eigen zakelijk-maatschappelijk eco-systeem. Wij verbinden ons graag aan duurzame waardecreatie.

Fort bij 't Hemeltje

Wij houden kantoor op de hotspot voor innovatie, transitie en circulaire economie in het hart van de waterlinie op steenworp afstand van het Utrecht Science Park. Fort bij ‘t Hemeltje is een basis met oplossingen en netwerken voor grote systeem uitdagingen. Dit fort biedt unieke mogelijkheden voor de regio Utrecht om zich als circulaire koploper te manifesteren.

PulsApp

PulsApp realiseert circulaire ambities op bedrijventerreinen door onderzoek voor de waardering en het hergebruik van reststromen op onder andere bedrijventerreinen. Zo geven we een impuls aan nieuwe verdienmodellen voor ondernemers, gebaseerd op duurzame circulariteit.

» Meer

Duurzame projecten

Local2Local

Local2Local herstelt de relatie tussen de producenten, afnemers en consumenten met een eigen, transparante voedselketen. Hiermee dragen wij bij aan het herstel van ons eco-systeem, stimuleer je de lokale economie en draag je bij aan het behoud van ambachten.

» Meer

Streekmolen

Streekmolen is voor Amped een goede verbreding van activiteiten in de korte voedselketen, waarbij de winst eerlijk wordt gedeeld over boeren, transport en verkoop: fair share voor iedereen en bijdragen aan de diversiteit in eigen land, voor een eerlijk en gezond 'van grond tot mond'. 

» Meer

SMARTCHAIN

We zijn erg trots om te kunnen melden dat we consortium member en Dutch innovation hub manager zijn in het Europese SMARTCHAIN H2020-project. Met onze expertises zullen we werken aan innovatie voor gedreven en slimme oplossingen in korte voedselketens.

» Meer

Kunnen wij jou vandaag helpen door hét verschil te maken?

Neem dan gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

SUPPORTED BY