Local2Local - Lokale ondernemers voor lokale consumenten

Local2Local - Lokale ondernemers voor lokale consumenten

Local2Local is een initiatief van voedselproducenten van het Eiland van Schalkwijk en uit de Krommerijnstreek die de handen ineen hebben geslagen om eerlijk en gezond lokaal voedsel in de regio bereikbaar te maken.

De Local2Local boeren zijn trots op hun heerlijke, gezonde producten en zij trekken gezamenlijk op om de verkoop in de regio te stimuleren.

Local2Local is als collectief primair leverancier van het op 23 mei jl. geopende Streektransferium Linielanding bij de afslag Nieuwegein van de A27. Restaurantketen Hajé heeft een restaurant en boerenwinkel gevestigd in het streektransferium. Het streektransferium is een uniek streekproject dat gezien kan worden als een etalage voor de Nieuwe Hollandse Waterlinie en het Eiland van Schalkwijk. 

Het transferium slaat een brug tussen twee werelden: de snelweg en het achterland. Het brengt de snelweggebruiker tot een verrassende beleving van kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid, en draagt bij aan de versterking van de regionale economie, het milieu en het landschap.

Maak kennis met de Local2Local boeren!

 

Ben je geïnspireerd en kunnen wij jou verder helpen?

Neem dan gerust eens contact ons op.

SUPPORTED BY