Help kinderen in Burundi aan schoon drinkwater door koffie te drinken

Help kinderen in Burundi aan schoon drinkwater door koffie te drinken

Stelt u zich eens voor... u drinkt een heerlijke kop koffie en schoolkinderen in Burundi kunnen daardoor elke dag vers water drinken!

Dit jaar ondersteunt Coffee Burundi (een initiatief van Amped) in samenwerking met Stichting ZOA twee scholen in de noordelijke provincie Cibitoke. Wij voorzien deze scholen van een wateropvangsysteem, zodat bij hevige regenval water kan worden opgevangen en vervolgens gebruikt om rijst en bonen te koken. Als wij twee van deze scholen voorzien van water, levert het World Food Programma de komende drie jaar rijst en bonen!

Een fantastische samenwerking in Burundi, waardoor ouders hun kinderen nog eerder naar school kunnen sturen. Met Coffee Burundi haalt u dus niet alleen een heerlijke koffie in huis, maar draagt u ook bij aan betere lokale leefomstandigheden in Burundi: van elk verkocht pak koffie gaat € 2,50 naar ZOA-projecten in Burundi. U kunt kiezen uit Coffee Burundi Bonen of Coffee Burundi Filter.

Help in ieder geval mee door te bestellen via www.coffeeburundi.com.

Haal Het Hart van Afrika in huis en steun daarmee automatisch een goed doel! Wij danken u voor uw aanschaf van Coffee Burundi en wensen u alvast veel genot van uw volgende kop koffie.

Murakoze cane!

U helpt ons ook door dit bericht te liken / delen / tweeten of te kopiëren en op Facebook te plaatsen.

Ben je geïnspireerd en kunnen wij jou verder helpen?

Neem dan gerust eens contact ons op.

SUPPORTED BY