Food-y-Fort: voedsel events op de Waterlinie

Food-y-Fort: voedsel events op de Waterlinie

De waterlinie is in transitie, net als de hele samenleving. "Het is geen tijdperk van verandering, maar een verandering van tijdperk." Ook de waterlinie zoekt naar haar nieuwe bestemming. Fort-ondernemers staan in de frontlijn van deze verandering en moeten deze gezamenlijk vormgeven. Stichting Liniebreed Ondernemen (SLO) heeft met Amped en een aantal creatieven het 'Food-y-Fort' concept ontwikkeld. Food-y-Fort heeft als doel het samen organiseren van pop-up food events op forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

De directe omgeving van de forten worden omringd door agrarische bedrijven, die verantwoordelijk zijn voor prachtige producten. De consument is op zoek naar deze producten. Door de forten te verbinden aan de producenten ontstaat er een nieuwe relatie die van veel toegevoegde waarde is voor consumenten.

Wij zoeken fort-ondernemers die samen met de betrokken organisaties de eerste vier Food-y-Fort events willen gaan organiseren. Ben je geinteresseerd en wil je meedoen, neem dan contact met ons op

Ben je geïnspireerd en kunnen wij jou verder helpen?

Neem dan gerust eens contact ons op.

SUPPORTED BY