Food-y-Fort is een groot succes

Food-y-Fort is een groot succes

Food-y-Fort heeft haar eerst editie gehad. Wij zijn heel erg blij met het vertrouwen van duizenden bezoekers! Het was nog wel even heel erg spannend of het wel door kon gaan. De ergste regenval in onze regio stopte precies om 09:30. Hierdoor duurde het even voordat wij opgestart waren! Door de heftige regenval konden wij op het laatste moment ook een aantal activiteiten helaas niet door laten gaan. Zo was bijvoorbeeld de koe van Marcel Wouters (RijnRund) zeer gespannen en was het niet verantwoord om haar mee te nemen. Ondanks dat was de eerste editie van Food-y-Fort een succes, weliswaar met met een heel nat, modderig randje.

Er is heel veel geleerd. Amped dankt de deelnemers van de boerenmarkt: @RijnRund, Landwinkel De Hooierij, Imkerij de WerkbijBommelbeef,Kurkentrekker Fruitbedrijf Westeneng, William Pouw, Hoogstambrigade Kromme RijnstreekTuinderij De Volle GrondTheehuis Rhijnauwen, Groenland, Korenmolen Rijn en WeertVroeg, Gert Rietveld van de Oesterparade, Brouwerij Hommeles voor hun aanwezigheid en inzet. Met speciale dank aan de rollende keukens van Proefland met de ‪#‎Patatkar‬,Kreeft en Co en de IJskar, gebrokenpaard met hun lekkere producten. Verder danken wij local2local voor haar steun en support, Karavaan met Mijke Eryng, Ibo Bakker & Rene Brom, en natuurlijk de vermakelijke voorstelling van Waterlanders!

Natuurlijk was dit evenement niet mogelijk geweest zonder steun van onze sponseren Staatsbosbeheer die het fort beschikbaar stelde en de rondleidingen verzorgde, Stichting Liniebreed Ondernemen die een stuk promotie en productie heeft gefinancierd, Bosman Letters & Reklame die ons als partner altijd bijstaat en helpt, Provincie Utrecht voor het vertrouwen in Amped en de visie om via deze weg de boeren vanLocal2Local aan de stad te verbinden. Daarnaast was het festival niet mogelijk geweest zonder de steun van Van Rooijen cateringDe Kruijf Tenten die het podium en tenten beschikbaar stelden en Brouwerij De Leckere die echt alles uit de kast heeft gehaald om ons te helpen! Ook danken wij Anco van Garderen voor de logistieke ondersteuning en opslag van de materialen! Verder willen wij ook ID310 bedanken voor de inzet, zowel inhoudelijk als ondersteunend. Wat een goed team met mensen hebben jullie! Onze special dank gaat ook uit naar onze groep vrijwilligers, jullie waren super! Food-y-Fort komt wellicht nog terug. Wie weet!

We hebben een foto- en videoverslag van deze mooie dag gemaakt!

Ben je geïnspireerd en kunnen wij jou verder helpen?

Neem dan gerust eens contact ons op.

SUPPORTED BY