Biologie studenten leggen de basis voor studenten voedselsysteem

Biologie studenten leggen de basis voor studenten voedselsysteem

Biologie studenten leggen samen met Amped de basis voor eigen voedselsysteem!

Local2local heeft de afgelopen maanden samengewerkt met het bestuur van de Biologen Vereniging aan het leggen van een basis onder een nieuw studenten gedreven voedselsysteem op Utrecht Science Park i.s.m. Utrecht UniversityHKU DesignBotanische Tuinen Universiteit UtrechtReinaerdeKoningshof en Hogeschool Utrecht.

De studenten aangesloten bij de biologen vereniging vullen op dit moment allemaal de enquete in waarin ze de voedselbehoefte opgeven. Check it out: http://ubv.voedselindebuurt.nl/.

Op basis van deze voedselbehoefte en eerder ingevulde enquetes op de uithof via http://www.local2local.nl/…/vervolgbijeenkomst-voedselkete…/ zal een pakket worden samengesteld speciaal voor de studenten in Utrecht.

Op vrijdag 2 juni vindt er een groot studenten bijeenkomst plaats bij de tuinderij Koningshof. Uiteraard is onze Local2Local Foodtruck van de partij en loop je dan tegen onze producenten William PouwTheo VernooijLeo GensenJacco MerkensCees van EekerenBiospiritsGertjan LagerweijDov AvnonKees-Jan van der Grift en Barjan Hooijer aan. De uitzet van Food-y-Fort zal worden ingezet om de boel aan te kleden.

Samen met GriftsteedeSteede Hoge WoerdGagelsteedeEilandsteedeKoppelsteede proberen wij op termijn een stedelijk dekkend netwerk te bouwen met uitgiftepunten die samen met de studenten worden gerund.

Daarnaast proberen wij op de De Uithof zelf proberen wij de handen op elkaar te krijgen voor de realisatie van een Food Court i.s.m. SOON, Utrecht University, De Daktuin - UtrechtStreekmolenFort bij RijnauwenGemeente Utrecht.

Wij leggen hiermee de basis onder een voedselsysteem waarbij vraagsturing en samenwerking het fundament zijn. De aankomende weken zullen wij regelmatig verslag doen van dit avontuur i.s.m. HKU | Media!

Ben je geïnspireerd en kunnen wij jou verder helpen?

Neem dan gerust eens contact ons op.

SUPPORTED BY