Amped lanceert de marktplaats voor retailers: Retailbirds

Amped lanceert de marktplaats voor retailers: Retailbirds

Met veel trots lanceert Amped dé marktplaats voor retailers in Nederland: Retailbirds.

Retailbirds stelt retailers in staat ruimte, inventaris, voorraad en diensten aan te bieden, te vinden en te matchen. Kom makkelijk in contact met andere detaillisten, retail-leveranciers, vastgoedondernemers of start-ups. 

De retail- en commerciële vastgoedsectoren en gemeenten staan onder grote druk, er is de afgelopen jaren veel winkelleegstand ontstaan en deze zeer zichtbare trend draagt niet bepaald bij aan het consumentenvertrouwen. Het levert veel verliezers op en slechts enkele winnaars.

Amped keek naar de essentiële behoeften van retailers en andere stakeholders en het werd snel duidelijk dat er kansen lagen voor een dynamischer model; het direct koppelen van de behoeften en de vraag, gestoeld op 'delen is vermedigvuldigen'. Amped bedacht het concept, het businessplan en Amped Software ontwierp en bouwde de online marktplaats.

Deel ruimte, kosten, verbind netwerken, verhoog bezoekersaantallen, vergroot verkoopkansen en creëer samen nieuwe kansen. Shop-in-shop, pop-up, etalages, voorraad, inventaris of diensten. Alles kan en Retailbirds brengt vraag en aanbod bij elkaar!

Ben je geïnspireerd en kunnen wij jou verder helpen?

Neem dan gerust eens contact ons op.

SUPPORTED BY