Amped lanceert Bebee: abonnement op gezonde babyvoeding

Amped lanceert Bebee: abonnement op gezonde babyvoeding

Amped lanceert vandaag het duurzame babyvoedselprogramma Bebee. Bebee is een initiatief van Amped en twee producenten van boerencoöperatie Local2LocalAnton van Garderen en William Pouw. Samen produceren zij bijzonder hoogwaardige, verse, gezonde babyvoeding met 100% biologische producten van lokale Nederlandse boeren, met behoud van de natuurlijk smaak, zonder toevoegingen, voor kinderen in de leeftijd tussen 4 en 36 maanden.

Hoe het werkt
Het prijsniveau van Bebee-hapjes ligt iets hoger dan de gangbare babyvoeding die verkrijgbaar is in de supermarkt. Daarom stelt Bebee ouders in staat om dit prijsverschil samen met familie, vrienden en/of collega's te financieren.

En dat is het mooie van Bebee: je kunt het zelf kopen, maar vooral ook samen doen, of je nu ouder, familie of een vriend(in) bent. Samen met familie en vrienden investeer je in een gezonde start en eetpatroon van het kind. Een waardevol cadeau dat echt het verschil maakt!

Bebee is dus op twee manieren te verkrijgen:

  1. Je bent een ouder en bestelt voor jouw kind. Je betaal het bedrag ineens of je vraagt jouw familie en vrienden om ook financieel bij te dragen met een donatie, als mooi cadeau.
  2. Je bent een familielid of vriend(in) en je wilt een mooi cadeau geven aan de (aanstaande) ouders. Je betaalt het bedrag ineens of vraagt familie en vrienden om ook bij te dragen met een donatie.

Bebee levert koelverse babyvoeding: smaakvoller dan de geconserveerde potjes, met ingrediënten die traceerbaar zijn en gemaakt zonder voedselverlies, omdat van tevoren bekend is hoeveel er geproduceerd moet worden.

Pilot in Houten
Local2Local heeft Houten (Utrecht) gekozen als pilot-locatie van het Bebee babyvoedselprogramma. Bij voldoende interesse in en vraag naar ons abonnement start Bebee met levering van hapjes in de eerste maanden van 2016.

Om deze behoefte te onderzoeken hebben wij een enquête samengesteld voor (aanstaande) ouders (woonachtig in Houten), familie en vrienden die geinteresseerd zijn in ons aanbod.

Dus doe mee aan deze enquête en deel deze!

Daarnaast kun je je vanaf heden gewoon registreren op de website, jouw abonnementsvoorkeuren instellen en jouw persoonlijke donatiepagina starten.

Dus ben of ken jij een (aanstaande) ouder (in Houten)? Start dan een Bebee-account!

Dank!

Ben je geïnspireerd en kunnen wij jou verder helpen?

Neem dan gerust eens contact ons op.

SUPPORTED BY