Amped lanceert Herenboeren website

Amped lanceert Herenboeren website

Amped is nauw betrokken bij de totstandkoming van Herenboeren. Herenboeren is een burgerinitiatief van Boxtelnaren met een grote interesse in voedsel en voedselproductie. Op dit moment bestaat het uit een zeskoppig gezelschap van jonge friskijkers. Zij hebben in oktober 2013 een stichting opgericht. Deze vastberaden groep wil samen met andere burgers uit Boxtel de voedselcoöperatie gestalte geven en de Herenboeren-beweging in gang zetten, voor duurzame voedselproductie, -veiligheid en -zekerheid. 

Stichting Herenboeren wil voorzien in de maatschappelijke behoefte aan duurzame voedselproductie, voedselveiligheid en -zekerheid. Herenboeren zijn burgerinitiatieven waarin bewuste consumenten zich verenigen in voedselcoöperaties, waarmee van onderaf een beweging op gang geholpen wordt die streeft naar de meest duurzame vorm van landbouw, met respect voor natuur, cultuur, boer en burger. Door samenwerking is duurzaam, biologisch, traceerbaar, veilig en vooral lekker voedsel betaalbaar voor iedereen. De Boerencompagnie der volkeren.

Burgers kunnen op verscheidene manieren investeren in hun eigen boerenbedrijf en verzekeren zichzelf zo van eerlijk en betaalbaar voedsel.

Vandaag heeft Amped de website van Herenboeren gelanceerd, waar geïnteresseerden terecht kunnen voor meer informatie en zich aan kunnen melden als deelnemers.

Ben je geïnspireerd en kunnen wij jou verder helpen?

Neem dan gerust eens contact ons op.

SUPPORTED BY